Gå till innehåll
Driftinformation 0
Kontakta oss

Bredbandsstöd

Vi får bidrag för utbyggnationen av stadsnätet. Den här informationen gäller för dig som fått informationsbrev från oss.

PTS (Post- och Telestyrelsen) Bredbandsstöd finns till för att främja tillgängligheten och öka internetanslutningen i Sverige. Det erhållna stödet från PTS har inte bara ökat tillgängligheten till snabbt och pålitligt bredband, utan det har också spelat en viktig roll för att minska den digitala klyftan i samhället.

Kils stadsnät har beviljats bredbandsstöd för fiberanslutning av berörda fastigheter. Stödet finansieras av Europeiska unionen – NextGenerationEU. Startdatum för utbyggnadsprojektet är den 1 december 2023 och slutdatum är den 1 december 2026. Vid beställning av fiberanslutning kommer din fastighet att bli ansluten innan projektets slutdatum. Om Du väljer att beställa kommer Du att bli kontaktad av entreprenör när det är dags för din anslutning.

Beställningar kan smidigt göras elektroniskt, du kan maila eller ringa och ange ditt namn, personnummer, adress och mailadress, så skickar vi ett avtal via mail för signering med Bank-ID.

Pris för fiberanslutning är 10 000 kronor, priset gäller komplett installation av fiberanslutning. Den årliga nät- och serviceavgiften är 600 kr per år. Avgifter för abonnemang tillkommer och betalas direkt till vald tjänsteleverantör.

Post- och telestyrelsen har beviljat bredbandsstöd för fiberanslutning av berörda fastigheter. Stödet finansieras av Europeiska Unionen - NextGenerationEU.

Startdatum för utbyggnadsprojektet är den 1 december 2022 och slutdatum är den 1 december 2025. Vid beställning av fiberanslutning kommer din fastighet att bli ansluten innan projektets slutdatum. Om Du väljer att beställa kommer Du att bli kontaktad av entreprenör när det är dags för din anslutning.

Beställningar kan smidigt göras elektroniskt, du kan maila eller ringa och ange ditt namn, personnummer, adress och mailadress, så skickar vi ett avtal via mail för signering med Bank-ID.

Pris för fiberanslutning är 25 000 kr. Priset gäller komplett installation av fiberanslutning. Den årliga nät- och serviceavgiften är 720 kr per år. Avgifter för abonnemang tillkommer och betalas direkt till vald tjänsteleverantör.

Sidinformation

Sidan uppdaterad:
18 juni 2024

Sidfot

Gå till startsidan